Persbericht

Albert Biermann nieuwe Head of Research & Development bij Kia

  • Albert Biermann als eerste niet-Koreaan eindverantwoordelijk voor technische ontwikkelingen binnen Kia
  • Duitse ingenieur sinds 2015 actief voor Kia Motors Corporation
  • Biermann nauw betrokken bij ontwikkeling van de Kia Stinger

Albert Biermann is de nieuwe Head of Research & Development van Kia. De Duitse ingenieur is in deze functie verantwoordelijk voor de technische ontwikkelingen van Kia en de twee zustermerken. Biermann is overigens de eerste niet-Koreaan die verantwoordelijk is voor de technische ontwikkelingen binnen het concern.

Bij dit bericht:

Biermann is sinds 2015 werkzaam bij Hyundai Motor Group – het moederbedrijf van Kia – en was als Head of Vehicle Test en High Performance Development verantwoordelijk voor de high-performance activiteiten. Zo was Biermann direct betrokken bij de ontwikkeling van de Kia Stinger. De krachtigste en snelste Kia ooit werd onder zijn supervisie getest in de meest extreme omstandigheden. Mede dankzij de expertise van Biermann werd de Kia Stinger overdonderd met lofbetuigingen en onderscheiden dankzij de uitzonderlijke rijdynamiek.

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 800
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.