Persbericht

Artur Martins per direct verantwoordelijk voor wereldwijde merk- en marketingactiviteiten van Kia

  • Artur Martins aangesteld als Vice President Global Brand & Marketing bij hoofdkantoor Kia Motors Corporation in Seoul
  • Martins was sinds 2014 Vice President Marketing & Product bij Kia Motors Europe
  • Europese vervanger voor Martins wordt binnenkort voorgesteld

Artur Martins is met onmiddellijke ingang aangesteld als Vice President Global Brand & Marketing bij Kia Motors Corporation. Martins zal leiding geven aan de wereldwijde ontwikkeling en marketing van het merk Kia, terwijl de fabrikant zich voorbereid op de introductie van nieuwe modellen, geëlektrificeerde aandrijflijnen en innovatieve rijsystemen en veiligheidstechnologie.

Bij dit bericht:

Martins werd in 2014 aangesteld als Vice President Marketing & Product bij Kia Motors Europe en leverde een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van Kia in Europa. Hij was in deze functie verantwoordelijk voor het snelgroeiende productaanbod van Kia en had een belangrijk aandeel in de laatste vijf van tien opeenvolgende jaren van verkoopgroei in Europa – een prestatie die geen enkele autofabrikant wist te evenaren in deze periode.

Toen Martins bij Kia aan de slag ging, had hij al bijna twintig jaar ervaring in de autobranche, onder meer bij Volkswagen, Toyota en Fiat. Voor zijn nieuwe functie verhuist Martins naar het wereldwijde hoofdkantoor van Kia in Seoul, Korea.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer bij Kia Motors Europe: “Artur heeft in de afgelopen vijf jaar een zeer belangrijke rol gespeeld bij het versterken van ons merk, waarbij de merkbekendheid is toegenomen en de modellen aan aantrekkingskracht hebben gewonnen bij Europese kopers. We zijn ervan overtuigd dat hij een even positieve bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Kia op wereldwijd niveau en we wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe functie in Korea.”

De opvolger van Artur Martins zal binnenkort door Kia Motors Europe worden voorgesteld.

Contact Kia Public Relations
Laurens van Bergeijk | PR Manager
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 845
Mobiel: +31 (0)6 3193 2620
E-mail: l.van.bergeijk@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.