Persbericht

Beleef je eigen EK met een gepersonaliseerde Kia voetbaltafel

  • Kia geeft unieke voetbaltafel weg
  • Volledig gepersonaliseerd dankzij zorgvuldige 3D scantechnologie
  • Spelers spelen met zichzelf

De Oranje Leeuwinnen gaan als een speer op het EK Vrouwen in Nederland. Ter gelegenheid hiervan geeft Kia, sponsor van UEFA Women’s EURO2017, een unieke voetbaltafel weg.

Bij dit bericht:

Pop met jouw kop!
Zo werkt het: bedenk een pakkende naam voor je team (11 collega’s, vrienden, sportmaatjes of buurvrouwen) en geef je op. Eén team wint de gepersonaliseerde tafel. Van alle spelers wordt zorgvuldig een 3D scan gemaakt en op basis hiervan worden zeer realistische poppetjes voor de voetbaltafel gecreëerd. Zo speel je dus uiteindelijk… met jezelf!

Nog nooit vertoond
Kia staat voor ‘The power to Surprise’ en dat zit met deze actie wel goed. Het ombouwen van een voetbaltafel naar dit hoogst persoonlijke niveau, met behulp van de laatste technologie, is nog nooit eerder gedaan. Juist die mix van nieuwe techniek en handwerk om de tafel uiteindelijk te bouwen, maakt het tot een opvallend project.

Sponsor én liefhebber Kia wil met de actie benadrukken dat vrouwenvoetbal een sport is voor iedereen. “Het positieve gevoel rond ‘ons’ Oranje groeit met de dag. Sport verbindt mensen, van jong tot oud, en met deze actie komt de beleving van voetbal éxtra dichtbij”, zegt Kim Kreber, Director Marketing.

De actie loopt van 31 juli tot 6 augustus en is terug te vinden op de website (http://www.kia.com/nl/specials/tafelvoetbal/)

Kia trouwe UEFA-partner
Kia is trouwe UEFA-partner en trotse sponsor van UEFA Women’s EURO 2017TM in Nederland. In het kader van deze samenwerking worden allerlei activiteiten ontplooid. Eerder liet Kia al een mini-documentaire ontwikkelen over de evolutie van vrouwenvoetbal in Nederland, gepresenteerd door Johnny de Mol en werden 31 Official Match Ball Carrier geworven.

Het vrouwenvoetbal in Nederland maakt een grote ontwikkeling door. De afgelopen vijf jaar is het aantal voetbalsters met ruim 20 procent gestegen. De populariteit van de sport groeit verder in Nederland, mede door de successen van de Oranje Leeuwinnen.

Officiële sponsor FIFA
Kia is al sinds 2006 de officiële sponsor van de FIFA. Het eerste Europese eindtoernooi met Kia als officiële partner was het UEFA Euro 2008TM in Zwitserland en Oostenrijk.

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 850
Mobiel: +31 (0)6 2128 1096
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Meer nieuws

Kia betrouwbaarste automerk in J.D. Power ‘Vehicle Dependability Study’ 14 augustus 2017 De nieuwe Kia Stinger:
uitvoeringen & prijzen
10 augustus 2017
Esra Neter telt de dagen tot haar Oranje debuut 29 juli 2017