Persbericht

Camiel van Meteren nieuwe Manager Retail Management bij Kia Motors Nederland

  • “Verder bouwen aan ambitieuze merk Kia.”

Kia Motors Nederland maakt vandaag bekend dat per 1 juli Camiel van Meteren de vacant gekomen positie van Manager Retail Management zal invullen.

Bij dit bericht:

Camiel van Meteren (45) was in zijn laatste functie bij Hyundai Capital Europe als Senior Country Manager de afgelopen twee jaar al nauw betrokken bij Kia en intern dus geen onbekende. In deze hoedanigheid lag zijn focus onder andere op de onderhandelingen omtrent de overeenkomst tussen onze bankpartner Santander en Kia Motors Nederland. Camiel heeft verder als manager bij diverse captive lease- en financieringsmaatschappijen van Daimler Chrysler,
Toyota-Suzuki en Peugeot-Citroën gewerkt.

“De sterke ontwikkeling van Kia in Nederland, gecombineerd met een gedreven dealernetwerk en gepassioneerde medewerkers, zijn mij opgevallen gedurende mijn activiteiten in de afgelopen twee jaar bij Kia Motors Nederland”, zegt Camiel van Meteren. “De snel veranderende toekomstige ontwikkelingen in de markt op het gebied van digitalisatie en de merkbeleving bij een veranderend consumentengedrag, maakt het een fantastische uitdaging om samen met het ervaren retailmanagementteam verder te bouwen aan het ambitieuze merk Kia.”

Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland: “Ik ben ervan overtuigd dat Camiel met deze achtergrond een bijdrage zal gaan leveren aan de verdere versterking van ons merk in Nederland.”

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 850
Mobiel: +31 (0)6 2128 1096
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden