Persbericht

cee’d GT-Line geprijsd en 20% bijtelling

Tijdens de AutoRAI begin dit jaar nog één van de grote nieuwtjes op de Kia-stand. Vandaag maakt Kia de prijzen bekend van de GT-Line en de uitvoeringen die leverbaar zijn in combinatie met de gloednieuwe 1.0-liter T-GDi motor. De nieuwe compacte krachtpatser van Kia is - in de ComfortLine uitvoering - leverbaar vanaf € 19.995,-.

Bij dit bericht:
Beeldmateriaal

De 1.0-liter is de eerste van Kia’s aankomende reeks van afgeslankte motoren en is speciaal ontworpen om zuiniger te werken, terwijl hij tegelijkertijd fors presteert en snel reageert op de wensen van de bestuurder. De cee’d is het eerste model van Kia waarin de motor in twee versies: van 74 kW (100 pk) en van 88 kW (120 pk) leverbaar is. In de toekomst zal de nieuwe motor ook in andere Europese modellen van Kia gebruikt gaan worden.

Sportieve en veelzijdige GT-Line
Kia presenteert ook de prijzen van de GT-line, die ontwikkelt werd voor alle cee’d carrosserie varianten; de vijfdeurs cee’d, driedeurs pro_cee’d en cee’d Sportswagon. De cee’d GT-Line is leverbaar vanaf € 25.495,- en verkrijgbaar met de 1.0-liter T-GDI of de opgewaardeerde 1.6-liter CRDi dieselmotor (136pk). De GT-Line combineert het sportieve uiterlijk van de high performance Kia cee’d GT en pro_cee’d GT, met de veelzijdigheid van de cee’d modelfamilie.

Op de prijslijst staan ook de prijzen vermeld van de nieuwe zeventraps transmissie met dubbele koppeling (DCT) in combinatie met de 1.6-liter CRDi dieselmotor, die Kia in-house ontwikkelde. De DCT kan een motorkoppel tot 300 Nm aan, meer dan de zesversnellings-automaat met koppelomvormer die hij in de cee’d GT Line vervangt.

Tijdelijk aantrekkelijke uitvoeringen
Met de introductie van de cee’d 1.0 T-GDi introduceert Kia Motors Nederland tijdelijk ook een aantrekkelijke First Edition van de cee’d 5-deurs en Sportswagon. De First Edition is identiek aan de ComfortLine maar krijgt voor een meerprijs van slechts € 650,- 16” lichtmetalen velgen, achteruitrijsensoren, Auto Light Control en het Full Map navigatiesysteem met achteruitrijcamera. Het klantvoordeel is hiermee ruim € 1.300,-.

Het tweede limited edition model is de Navigator, waarmee Kia mikt op de zakelijke rijder. De 5-deurs 1.0 T-GDi 100pk Navigator heeft een bijtellingspercentage van 20%. De Navigator is identiek aan de ComfortLine maar krijgt voor een meerprijs van slechts € 300,- achteruitrijsensoren, Auto Light Control en het Full Map navigatiesysteem met achteruitrijcamera. Het klantvoordeel is hiermee ruim € 1.000,-

Medio september in de showroom
De Kia cee’d in combinatie met een 1.0-liter T-GDI motor en de GT-Line zijn nu al te bestellen en staan vanaf medio september in de showroom van de Nederlandse Kia-dealers. Vanzelfsprekend met de bekende en unieke 7-Jaar, 150.000 km garantie.

Contact Kia Public Relations
Laurens van Bergeijk | PR Manager
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 845
Mobiel: +31 (0)6 3193 2620
E-mail: l.van.bergeijk@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Meer nieuws

Kia breekt records in eerste kwartaal 17 april 2020 Kia XCeed nu ook als ComfortLine verkrijgbaar 17 februari 2020 Kia: voor het eerst meer dan een half miljoen auto’s in Europa 23 januari 2020

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.