Persbericht

Content Autogroep neemt Kia-dealerschap in Tilburg en Waalwijk over

  • Wijziging in Kia-dealernetwerk regio Tilburg en Waalwijk
  • Vestiging Tilburg overgenomen door Content Autogroep

Met ingang van 2 september 2019 is Content Autogroep ook de officiële Kia-vertegenwoordiger voor Tilburg en Waalwijk. Per deze datum wordt de vestiging van de onlangs in Tilburg en Waalwijk gestopte dealer Leendert van den Born overgenomen door Content Autogroep.

Bij dit bericht:
Nieuwsbericht

Content Autogroep is een vertrouwde naam in Noord-Brabant en reeds vele jaren Kia-dealer met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven en onder de naam Huiskes in Oss. Per 2 september 2019 worden de activiteiten van Content Autogroep uitgebreid met een vierde Kia-vestiging in Tilburg. Met de overname van het dealerschap van Leendert van den Born is Content Autogroep nu ook verantwoordelijk voor Kia in de regio Tilburg en Waalwijk.

Met grotendeels dezelfde bekende gezichten opent Content Autogroep Tilburg op 2 september 2019 officieel zijn deuren op het vertrouwde adres aan de Kraaivenstraat. Vanaf 26 augustus 2019 is de Tilburgse Kia-dealer echter al telefonisch bereikbaar. Voor service is de Kia-klant nu reeds welkom op de vestiging in Tilburg.

Voor een naadloze overgang en een optimale serviceverlening worden alle klanten van Leendert van den Born Tilburg en Waalwijk de komende tijd per brief geïnformeerd.

Content Autogroep Tilburg
Kraaivenstraat 18
5048 AB Tilburg
013 – 46 52 100
info.tilburg@contentautogroep.nl
www.contentautogroep.nl

Contact Kia Public Relations
Laurens van Bergeijk | PR Manager
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 845
Mobiel: +31 (0)6 3193 2620
E-mail: l.van.bergeijk@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Meer nieuws

Kia tweemaal in de prijzen bij iF Design Awards 11 februari 2020 Kia en Hyundai gaan samen met Arrival elektrische bedrijfswagens ontwikkelen 16 januari 2020 Carlos Lahoz nieuwe Marketing Director van Kia Motors Europe 09 januari 2020

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.