Persbericht

Esra Neter telt de dagen tot haar Oranje debuut

Esra Neter kan simpelweg niet wachten. De uit Amstelveen afkomstige talentvolle voetbalster telt de dagen af tot ze deel uit mag maken van de selectie van het Nederlands elftal of Ajax. Esra speelt hoofdklasse in het jongensteam van voetbalclub Buitenveldert als enige meisje. Ze mocht als Kia Official Match Ball Carrier in een uitverkocht Galgenwaard de bal aan de scheidsrechter overhandigen tijdens het openingsduel van WEURO2017 tussen Nederland en Noorwegen.

Bij dit bericht:

Bewonderend bekeek Esra de afgelopen drie wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Esra: ‘Van binnen heb ik geen twijfel. Natuurlijk kan ik in Oranje spelen. Ik zie me daar al staan met dat oranje shirt, het volkslied op de achtergrond’.

Filmpje
Aan enthousiasme ontbreekt het Esra in elk geval niet. Kia – trotse sponsor van het UEFA Women’s EURO 2017TM – maakte dit filmpje over Esra, die als ball carrier geselecteerd werd na een oproep van Johnny de Mol, begin juni.

Dat mannen beter zouden voetballen dan vrouwen vindt de kleine Esra onzin. ‘Vrouwen zijn net zo goed, alleen wordt er minder aandacht aan besteed’. Ook dit is misschien wel voorgoed verleden tijd. De wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen werden stuk voor stuk goed bekeken, met 2,4 miljoen kijkers voor de wedstrijd Nederland – België.

Overtuigend
Oranje lijkt overigens klaar voor de finale. Noorwegen, Denemarken en België werden in de afgelopen poulewedstrijden overtuigend verslagen.

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 850
Mobiel: +31 (0)6 2128 1096
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Meer nieuws

Kia betrouwbaarste automerk in J.D. Power ‘Vehicle Dependability Study’ 14 augustus 2017 De nieuwe Kia Stinger:
uitvoeringen & prijzen
10 augustus 2017
Beleef je eigen EK met een gepersonaliseerde Kia voetbaltafel 02 augustus 2017