Persbericht

Kia Ceed GT-Line debuteert op Autosalon van Parijs

  • Line verkrijgbaar als Ceed vijfdeurs hatchback en Ceed Sportswagon: ProCeed is standaard als GT-Line uitgevoerd
  • GT-Line verkrijgbaar als 1.0 T-GDi, 1.4 T-GDi en 1.6 CRDi met handmatig te bedienen zesversnellingsbak
  • Zeventraps DCT-automaat optioneel leverbaar voor 1.4 T-GDi en 1.6 CRDi
  • GT-Line herkenbaar aan unieke lichtmetalen wielen, sportief gevormde bumpers, sportstoelen en unieke designelementen in interieur
  • Verkrijgbaar vanaf eerste kwartaal 2019

Kia pakt groots uit op de Autosalon van Parijs (4 t/m 14 oktober 2018). Het merk presenteert er de performanceversie Ceed GT, de vijfdeurs shooting brake Kia ProCeed én de volledig elektrische e-Niro. Maar Kia heeft nog meer nieuws. Het presenteert ook de sportieve GT-Line-varianten van de Ceed en Ceed Sportswagon. De Kia Ceed GT-Line is verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2019.

Bij dit bericht:

De GT-Line is verkrijgbaar op elke carrosserievariant van de nieuwe, geheel in Europa ontwikkelde Kia Ceed, inclusief de vijfdeurs hatchback en Ceed Sportswagon. De bijzonder stijlvolle, vijfdeurs shooting brake Kia ProCeed wordt standaard als GT-Line geleverd. De drie GT-Line-modellen zijn geïnspireerd op de GT-performanceversies van de Ceed GT en ProCeed GT en bieden veelzijdigheid, efficiënte turbomotoren en een uitdagend rijgedrag. Dat alles wordt aangevuld met sportieve looks, zowel vanbinnen als vanbuiten.

“De nieuwe Ceed GT-Line is geïnspireerd op het design van de nieuwe en krachtige Ceed GT en zal daardoor een groter publiek aanspreken”, zegt Emilio Herrera, Chief Operating Officer van Kia Motors Europe. “Sinds de lancering van de Ceed in Europa eerder dit jaar, wordt de auto geprezen vanwege zijn uitgebreide reeks technologieën, efficiëntie en aantrekkelijke rijgedrag. De GT-Line bouwt voort op een van de belangrijkste sterke punten van nieuwe Ceed: zijn design.”

Lees hier het volledige bericht.

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 800
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.