Persbericht

Kia lanceert nieuwe newsroom en nieuwsvoorziening

Beste mediarelatie,

Kia Motors Nederland B.V. heeft vandaag een compleet nieuwe newsroom geopend. Op nieuws.kia.nl vind je voortaan het allerlaatste Kia-nieuws: nieuwe modellen, innovaties, corporate ontwikkelingen en achtergronden. De lancering van onze nieuwe newsroom betekent dat per vandaag de vorige newsroom (pers.kia.com) niet meer in gebruik is.

Bij dit bericht:

Wij hebben niet alleen een nieuwe newsroom, maar ook een nieuwe mailingtool voor het verzenden van onze nieuwsberichten. Dit bericht ontvang je nog op de ‘oude’ wijze en het eerstvolgende nieuwsbericht verzenden wij via ons nieuwe systeem.

Mochten de eerstvolgende nieuwsberichten onverhoopt in je spambox terechtkomen, dan kun je dat voorkomen door het afzendadres (pr@kia.nl) opnieuw als ‘veilig’ te markeren.

Wij vertrouwen er op je met onze nieuwe newsroom en nieuwsvoorziening nog beter van dienst te kunnen zijn. Heb je vragen of opmerkingen, dan verneem ik die uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
Laurens van Bergeijk

Contact Kia Public Relations
Laurens van Bergeijk | PR Manager
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 845
Mobiel: +31 (0)6 3193 2620
E-mail: l.van.bergeijk@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.