Persbericht

Kia Motors Nederland B.V. kiest voor XXS Amsterdam

  • Kia Motors Nederland B.V. heeft XXS Amsterdam aangesteld als bureau voor haar marketing- en brandcommunicatie voor de Nederlandse markt
  • Aan de keuze ging een uitgebreide pitch vooraf waar XXS als winnaar uit de bus kwam

Vanaf 2018 gaat XXS Amsterdam alle marketing- en brandcommunicatie voor de Nederlandse markt voor Kia verzorgen. De ‘full service’ aanpak van het bureau is in lijn met de grote ambities van de importeur.

Bij dit bericht:

Kia Motors Nederland B.V. heeft een succesvol jaar achter de rug. Om deze stijgende lijn door te zetten heeft Kia een pitch gehouden voor haar creatieve bureau. De keus is gevallen op communicatiebureau XXS Amsterdam.

“De keuze voor XXS is samen met het hele team gemaakt. De ervaring, bewezen successen, manier van werken en de mentaliteit van het bureau passen bij de grote ambities die Kia op de Nederlandse markt heeft. De ‘full service’ propositie van het bureau geeft bovendien consistentie en efficiëntie waardoor wij ons nog meer kunnen richten op het streven om Kia in de top 5 van automerken in Nederland te brengen”, aldus Maaike Aarts, Manager Communications & PR van Kia Motors Nederland B.V.

Kia heeft dit jaar succesvol de nieuwe Rio, Picanto, Stonic en Stinger op de Nederlandse markt geïntroduceerd en hiermee, in combinatie met de grote verkoopsuccessen van onder andere de Niro, haar vaste positie binnen de top 10 verder verstevigd. Ook de komende jaren blijft Kia flink aan de weg timmeren.

“We zijn bijzonder happy om voor Kia aan de slag te mogen gaan. XXS heeft vanaf de oprichting 20 jaar geleden, het allerbeste werk gemaakt voor ‘Brave and Ambitious Brands’. Kia heeft, sinds haar komst in Nederland 25 jaar geleden, meer dan bewezen zowel ‘brave’ als ‘ambitious’ te zijn”, aldus Piet Hein Smit, directeur XXS Amsterdam.

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 800
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Meer nieuws

Kia toont nieuwe generatie Separated Sound Zone technologie 13 augustus 2018 Nieuwe Kia Ceed scherp in de markt vanaf € 22.595,- 14 juni 2018 Beste kwartaal ooit voor Kia in Europa 19 april 2018

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.