Persbericht

Kia Motors Nederland stelt Aimée de Vries aan als PR Manager

Aimée de Vries (28) is benoemd tot PR Manager van Kia Motors Nederland. De Vries heeft eerder onder andere bij PON gewerkt. Daarnaast is zij als zelfstandig onderneemster betrokken geweest bij diverse initiatieven op het gebied van automotive, innovatie en communicatie. De Vries volgt Tamara Oostveen op, die voor zichzelf is begonnen.

Bij dit bericht:

De Vries is blij met de nieuwe uitdaging: “Ik kijk ernaar uit om een structurele bijdrage te kunnen leveren aan de positionering van Kia Motors in Nederland. Het is een jonge, dynamische organisatie met als belangrijkste pijlers groei, innovatie, kwaliteit en design.”

In 2017 staan er diverse introducties en evenementen op het programma en gedurende de komende jaren zal het aanbod van Kia nog flink uitgebreid worden. “Genoeg kansen dus om het merk Kia in samenwerking met zowel de media als met het marketingteam van Kia nog verder op de kaart te zetten in Nederland”, aldus De Vries.

Aimée de Vries treedt per 25 januari 2017 in dienst bij Kia Motors Nederland en rapporteert aan Kim Kreber, Director Marketing.

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 800
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.