Persbericht

Kia Motors Nederland verrast Het Vergeten Kind met Niro’s en een Stonic

  • Stichting Het Vergeten Kind komt op voor kwetsbare kinderen
  • Kia Motors Nederland ondersteunt de stichting met twee Niro’s en een Stonic
  • Ondersteuning komt voort uit CSR-beleid van Kia Motors
  • Feestelijke start van de samenwerking tijdens ‘De Sint Express Tour’

Afgelopen zondag heeft ‘Het Vergeten Kind’ een tweetal Niro’s en een Stonic van Kia Motors Nederland in ontvangst genomen. De officiële overhandiging vond plaats tijdens ‘De Sint Express Tour’, een Sinterklaasfeest voor gezinnen waarvoor een Sinterklaasfeest niet vanzelfsprekend is. Dit jaar richtte de Tour zich op gezinnen die niet de financiële middelen hebben om het kinderfeest te vieren. De ondersteuning van de stichting past binnen de ambities die Kia Motors Nederland heeft op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en gebeurt in samenwerking met Kia-dealer Autohaag Zeeuw.

Bij dit bericht:

“Onze stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij ruim 55.000 kinderen gaat het zodanig mis dat thuiswonen niet meer mogelijk is.” zegt Joep Verboeket, algemeen directeur van de stichting Het Vergeten Kind. “Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.”

“Liefde, veiligheid en geborgenheid zouden vanzelfsprekend moeten zijn in het leven van kinderen, maar helaas is dit voor te veel kinderen in Nederland niet de realiteit. Het Vergeten Kind vraagt aandacht voor deze problematiek en doet er iets aan”, zegt Sjoerd Knipping, Commercieel Directeur van Kia Motors Nederland. “Sinds 2008 voert Kia Motors een actief beleid op het gebied van Corporate Social Responsibility (CSR). Voor elke verkochte Kia stort Kia Motors een bedrag in een fonds van waaruit initiatieven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen worden ondersteund. Het is prachtig dat we hier in Nederland op deze manier invulling aan dit beleid kunnen geven.”

Contact Kia Public Relations
Laurens van Bergeijk | PR Manager
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 845
Mobiel: +31 (0)6 3193 2620
E-mail: l.van.bergeijk@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.