Persbericht

Kiyong Kim nieuwe President Kia Motors Nederland B.V.

Kia Motors Nederland B.V. heeft vandaag een nieuwe benoeming bekend gemaakt in de top van haar managementteam. De heer Kiyong Kim versterkt met onmiddellijke ingang het Nederlandse hoofdkantoor van Kia in Breukelen als nieuwe President van Kia Motors Nederland B.V.

Bij dit bericht:
Nieuwsbericht

De heer Kim volgt President Duk Hwa Jung (D.H. Jung) op die benoemd is tot President van Kia Motors Duitsland. De heer Jung was sinds november 2015 werkzaam voor Kia in Nederland.

De heer Kim heeft diverse posities binnen Kia Motors Corporation bekleed en beschikt over een grote hoeveelheid internationale ervaring die hij onder andere heeft opgedaan bij Kia Canada Inc. Gedrevenheid, ambitie en transparante communicatie zijn kernwaardes die hij hoog in het vaandel heeft staan.

Kiyong Kim: “Kia heeft  in Nederland de afgelopen jaren een geweldige ontwikkeling doorgemaakt als merk en is inmiddels een vaste waarde in de top 10 van Nederland. Kia Motors Nederland heeft een stevige ambitie door te streven naar een 5e positie overall in de komende jaren. Met alle nieuwe modellen die Kia gaat introduceren, ben ik er van overtuigd dat wij deze ambitie in Nederland gaan waarmaken en ik kijk ernaar uit om tezamen met het gehele professionele en gemotiveerde team van Kia Motors Nederland mijn steentje hieraan bij te dragen.”

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 800
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.