Persbericht

Nieuwe Kia Sorento debuteert in Genève

Kia onthult binnenkort de geheel nieuwe Sorento. Hij beleeft zijn wereldpremière tijdens de Geneva Motorshow 2020.

Bij dit bericht:

De vierde generatie van het wereldwijde topmodel van Kia is de nieuwste toevoeging aan de grote en vernieuwde SUV line‑up van het merk. Hij is de eerste Kia die is gebaseerd op het nieuw ontwikkelde platform voor mid‑size SUV’s en gaat de lat in het segment verleggen op het gebied van interieurruimte en praktische eigenschappen.

De nieuwe Sorento staat bol van de technologie. Hij is de eerste Sorento met hybride-technologie en komt met een groot aantal innovatieve features waaronder geavanceerde rijassistentiesystemen en de nieuwste generatie infotainmentsystemen met verregaande connectiviteit.

De Sorento is een belangrijk model voor Kia. Sinds zijn lancering in 2002 is de grote SUV al meer dan 3 miljoen keer verkocht. De nieuwste generatie wordt onthuld in Genève op 3 maart 2020.

Contact Kia Public Relations
Laurens van Bergeijk | PR Manager
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 845
Mobiel: +31 (0)6 3193 2620
E-mail: l.van.bergeijk@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Meer nieuws

De nieuwe Sorento: altijd hybride 18 maart 2020 Kia onthult de nieuwe Sorento 17 februari 2020 Kia scoort hoog in kwaliteit 19 juni 2015

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Lees onze volledige privacyverklaring hier.