Persbericht

Opnieuw spitspositie Kia bij UEFA EURO 2016TM

  • Kia levert 447 auto’s aan UEFA voor EK voetbal
  • Koreaanse autofabrikant officieel automotive partner van het toernooi

Kia Motors Corporation levert 447 auto’s aan UEFA voor het vervoer van teams, officials en vips tijdens het EK voetbal van dit jaar. De aftrap daarvan is op 10 juni in Frankrijk. De auto’s zijn vandaag overgedragen tijdens een ceremonie bij het stadion in Saint-Denis, Frankrijk, waarbij ook Ruud Gullit als UEFA-ambassadeur aanwezig was.

Bij dit bericht:

Kia is al sinds 2008 officieel sponsor van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi en levert de auto’s om elftallen, scheidsrechters, officials en vips te vervoeren tijdens UEFA EURO 2016TM. Nu worden de modellen Sportage, Optima, Sorento, Carens, Soul en cee’d ingezet.

Bij de presentatie lanceerde Kia tegelijk ook zijn ‘Kia Roadside Assistance Team’. Daarmee biedt het – elk uur van de dag, tijdens het gehele toernooi – diverse diensten om de veiligheid en het comfort van de bestuurders van de officiële auto’s en hun passagiers te waarborgen.

Marketingdirecteur Guy-Laurent Epstein van UEFA sprak zijn dank uit aan Kia Motors: ‘Kia wil net als wij de beste zijn op haar eigen vakgebied. Dat zie je ook aan het wagenpark dat Kia levert en waarmee het de logistiek rond het evenement garandeert. Wij verwachten dat dit ook positief afstraalt op Kia.’

Yong-Won Cho, Vice President Overseas Marketing van Kia Motors: ‘Iedereen bij Kia is enthousiast over het EK voetbal. Met onze betrokkenheid leert het publiek ons kennen als een merk dat kwalitatief hoogwaardige auto’s maakt voor sportieve mensen, die jong van hart zijn.’

[fotobijschrift] Guy-Laurent Epstein, Marketing Director UEFA Events SA, Soo-Hang Chang, President Kia Motors France, Ruud Gullit, ambassadeur UEFA EURO 2016™, Marc Hedrich, Managing Director Kia Motors France (vlnr)

Contact Kia Public Relations
Maaike Aarts | Manager Communications & PR
Telefoonnummer: +31 (0)346 - 753 850
Mobiel: +31 (0)6 2128 1096
E-mail: m.aarts@kia.nl
Aanmelden
Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden

Meer nieuws

Kia betrouwbaarste automerk in J.D. Power ‘Vehicle Dependability Study’ 14 augustus 2017 De nieuwe Kia Stinger:
uitvoeringen & prijzen
10 augustus 2017
Beleef je eigen EK met een gepersonaliseerde Kia voetbaltafel 02 augustus 2017